Over Gardn.be

Welkom op Gardn.be! Op deze blog vind je allerlei inspiratie voor de inrichting van je tuin. Tuininrichting kan lastig zijn omdat je zoveel keuze hebt, maar na even rondgekeken te hebben op onze website zal een keuze maken veel makkelijker zijn. Ook als je op zoek bent naar informatie over bijvoorbeeld onderhoud van tuinmeubelen of zelfs speeltoestellen, kun je bij Gardn.be terecht. Van bestrating tot overkappingen; wij schrijven over alle soorten tuininrichting!

Overkappingen: hoe maak je een keuze uit zo een breed assortiment?

Overkappingen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Een overkapping is een aanwinst voor je huis, maar het kan erg lastig zijn om de juiste soort te kiezen. Wij vertellen je alles over het aanschaffen van een overkapping. Als je eenmaal een overkapping hebt, vertellen wij je alles over het onderhoud hiervan!

Alles wat je wil weten over tuinhout en bestrating

Tuinhout en bestrating zijn een groot onderdeel van je tuin. Bij tuinhout kun je denken aan pergola’s, schuttingen, planken en tuinkasten. Wij vertellen je alles wat je ooit hebt willen weten over tuinhout en zelfs meer! Je weet precies wat je kunt verwachten van tuinhout en bestrating na het lezen van onze artikelen en je bent op de hoogte van de laatste trends op deze gebieden.

Tuininrichting: van traditioneel tot modern

Iedereen heeft een andere smaak en iedereen wil dus andere elementen in de tuin hebben staan. Wij houden er rekening mee dat niet iedereen dezelfde smaak heeft en zo zijn onze blogs altijd erg divers. Of je nou houdt van een traditionele stijl, moderne stijl of alles hiertussen, Gardn.be kan je er alles over vertellen!

Het gras is altijd groener aan de overkant

Het liefste heb je natuurlijk het hele jaar een groen gazon zonder dat je deze ook maar een klein beetje hoeft te onderhouden. Dit is helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk om het aanleggen en onderhouden van het gazon zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Of je het nou leuk vindt of niet, bij het hebben van een mooi gazon horen verantwoordelijkheden!

Speeltoestellen in de tuin: de droom van ieder kind

Welk kind wil er nou geen eigen speeltuin? Dat is natuurlijk de droom van ieder kind, klein of groot. Wij vertellen je alles over de veiligheid van bepaalde speeltoestellen, hoeveel ruimte zij ongeveer in beslag nemen en hoe je deze het beste kunt onderhouden. Zo proberen wij het je altijd makkelijker te maken, zodat jij meer tijd hebt om te genieten van de tuin in plaats van het onderhouden hiervan.

Gardn.be zorgt er graag voor dat jij op de hoogte bent van de tuininspiratie van dit moment. Loop je even vast met het inrichten van je tuin en weet je niet goed waar je moet beginnen? Bekijk dan onze blogs en je zult er versteld van staan hoe snel je weer inspiratie hebt om aan de slag te gaan. Wij wensen je veel leesplezier en succes met het verbouwen of renoveren van je tuin! Alles is mogelijk met Gardn.be.

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

By submitting this form you agree to our privacy policy.